Account Manager – Regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant

Over ons

Cooling, our nature! Sabcobel is een familiebedrijf actief in de koeling en streeft continu naar een groene oplossing op maat. In onze installaties leggen we de focus op het gebruik van natuurlijke koudemiddelen en optimaal energieverbruik en dit telkens in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze werknemers (the cool people of Sabcobel) zijn van cruciaal belang om deze doelstellingen te kunnen verwezenlijken.

Om onze Sales-afdeling te versterken, zijn wij op zoek naar een Account Manager voor de regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant.

Jouw takenpakket

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket:

Sales:

 • De focus ligt op het uitbouwen van lange termijnrelaties van jouw klantenbestand van de retail alsook kleinere industriële koeltechnische installaties.
 • Je staat in voor het (mee) uitdenken van oplossingen op maat van de klant waarbij je oog hebt voor de investeringen op korte en lange termijn. Voor de calculatie kan je beroep doen op ons intern technisch bureel.
 • Je bent het aanspreekpunt voor jouw klantenbestand binnen Sabcobel en streeft ernaar een klantgerichte service te verlenen samen met de verschillende afdelingen in de firma.
 • Je bent vooral bezig met opportuniteiten bij bestaande klanten op te volgen. Sabcobel is al jaren actief in de koeltechnische sector in deze regio, dus je start niet van nul.

Business Development:

Je houdt van het spotten van commerciële opportuniteiten bij prospecten en klanten en zet op die manier Sabcobel verder op de kaart in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Deze opportuniteiten bevinden zich zowel in de retail als in het industriële segment.

Profiel

Je beschikt over minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en hebt interesse en affiniteit met (koel)techniek zonder dat je moet beschikken over een diepgaande koeltechnische kennis. Hiervoor kan je beroep doen op ervaren binnendienst medewerkers.

Vereiste competenties:

 • Je beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden;
 • Je bent luistervaardig en kan perfect de behoeften van de klant in kaart brengen om op die manier oplossingen op zijn maat voor te stellen;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent resultaatgericht, we gaan 100% voor elke deal;
 • Frans is een plus, maar geen must;
 • Je bent flexibel;
 • Je kan je helemaal terugvinden in onze 4 Sabcobel waarden: teamwork, eerlijkheid, passie en klantgerichtheid.

Ons aanbod

Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je komt bovendien terecht in een stabiel familiebedrijf met focus op de toekomst!
Interesse? Stuur dan snel jouw motivatie en CV door naar jobs@sabcobel.be t.a.v. Els De Koninckx (HR Manager).


Download vacature    Terug naar vacatures

Interesse?

Solliciteer nu!