Field Service Teamleader– Industriële koeling

Cooling, our nature! 

Cooling, our nature!  Sabcobel is  een familiebedrijf, actief in de koudetechniek en loopt warm voor duurzame oplossingen. Met onze installaties beantwoorden we aan de klant zijn koude- en warmtebehoefte met oog voor laag energieverbruik, minimale bedrijfskosten en ecologische voetafdruk.

Sabcobel-technologie is gebouwd om lang mee te gaan, en regelmatig onderhoud/service tijdens de levensduur garandeert optimale prestaties. Onze servicetechnici houden onze koelinstallaties in uitstekende conditie en verzorgen de service op locatie waaronder; inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, revisies, trillingsanalyses en implementatie van verbetervoorstellen/upgrades.

Onze servicetechnici bieden meer dan alleen onderhoud en 24/7 service. Door regelmatig klantencontact, en het vermogen om de klant te begrijpen, helpen zij met configuraties, aanpassingen en verbetervoorstellen te identificeren. Onze technici “the cool people of Sabcobel” worden voortdurend bijgeschoold, zodat ze altijd toonaangevende service en advies kunnen geven aan onze klanten.

Om onze service afdeling te versterken, zijn wij op zoek naar een Field Service Teamleader.

Duurzaamheidsengagement

Bij het ontwerp en verdere levensloop van een koelinstallatie houden we allerlei factoren voor ogen: betrouwbaarheid, energiezuinig concept, natuurlijke koudemiddelen, innovatieve systemen voor energie(her)gebruik en bijhorende automatisatie. Natuurlijke koudemiddelen als ammoniak, CO2 en koelwaterstoffen spelen een sleutelrol bij de bescherming van onze planeet.

Innovatie als DNA

Sabcobel is trots om als pionier deel te nemen aan de ontwikkeling en verdere optimalisatie van (transkritische) CO2 installaties voor industriële toepassingen. Daarnaast helpen we onze klant om uitdagingen op vlak van milieu, wetgeving, veiligheid en beveiliging het hoofd te bieden.

Your part in our cool pack. 

Als teamleader vervul je volgende rollen:

 • Coördineer service aanvragen en stuur techniekers aan bij het uitvoeren van hun opdrachten.
 • Houd toezicht op de teamplanning en benodigde middelen ter opvolging van contracten, SLA’s en technische prestaties.
 • Bouw onze service activiteiten verder uit: verhoog order intake, omzet en winst op basis van klantentevredenheid.
 • Analyseer technische problemen, bewaak en beheer downtime van installaties.
 • Assisteer online en/of on-site bij complexe of repetitieve storingen.
 • Ontwikkel het team, meet de prestaties en zorg voor passende training.
 • Zorg ervoor dat het veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid door het team wordt gevolgd.
 • Garandeer onze 24/7 service.

Are we a match made in heaven? 

Je genoot een opleiding klimatisatie, koeltechnieken, elektriciteit of elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast beschik je over volgende competenties:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie met applicatiekennis van industriële koelinstallaties als chillers, DX-, cascade- en pompsystemen met natuurlijke koudemiddelen en bijhorende productieprocessen.
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen en schrikt er niet voor terug om zelf nog zijn handen uit de mouwen te steken.
 • Ondernemingsgeest, eigenaarschap nemen van opdrachten, successen en fouten.
 • Klant- en servicegericht: communicatief sterk met een luisterend oor.
 • Vermogen om diverse teams te leiden en te ontwikkelen: doelgericht, sterk mensgericht en passie voor groei van technisch talent.
 • Kennis Frans is een plus.

Join the cool pack! 

Een uitdagende  functie met opleidings- en doorgroeimogelijkheden in een stabiel familiebedrijf met korte communicatielijnen.

Ben jij de specialist met dat tikkeltje meer? Solliciteer nu! Stuur jouw motivatiebrief en cv door naar jobs@sabcobel.be t.a.v. Els De Koninckx (onze HR Manager van dienst).  Succes en wiet weet, tot binnenkort! 


Download vacature    Terug naar vacatures

Interesse?

Solliciteer nu!