Magazijnier – Procurement & Logistics Jumet

Cooling, our nature! 

Een familiebedrijf in hart en nieren, zo mag je ons gerust omschrijven. Vandaag is inmiddels de derde generatie Coppens aan zet. We leggen een sterke focus op ecologie en digitalisering omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de toekomst is. Ook werknemerswelzijn is en blijft onze hoofdprioriteit. Bij ons werken, maakt jou deel van onze familie, de Sabcobel cool pack. Een hecht team van gedreven mannen en vrouwen die ’s ochtends bij hun gezin vertrekken om naar hun tweede familie op het werk te gaan.

Het beste hebben we zelfs nog niet aangehaald, want jij kan deel worden van dit geweldige team. Voor ons afdeling Procurement & Logistics in Jumet zijn wij op zoek naar een Magazijnier.

Your part in our cool pack.

  • Het ontvangen, controleren en administratief verwerken van binnenkomende leveringen
  • De orderpicking van materialen voor werven en depannages en/of gereedschappen.
  • De controle en administratieve verwerking van retours
  • Het toekennen van magazijnlocaties aan nieuwe artikelen alsook het bewaken en bewaren van de orde en structuur in het magazijn
  • De stocktelling en het voorraadbeheer
  • Transporten uitvoeren

Het betreft een uitdagend en gevarieerd takenpakket waarbij je nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen, waarbij continue verbetering hoog aangeschreven staat

Are we a match made in heaven? 

Even kijken, ben jij:

Je bent hands-on en steekt graag je handen uit de mouwen.   Een heftruck-attest is geen must, maar is zeker een pluspunt. Je beschikt bovendien over een goede kennis van Microsoft Office en laat je niet afschrikken door het luik administratie.  Kennis Navision en de Nederlandse taal is een extra troef! Nauwkeurig en zelfstandig werken behoren tot je competenties.

Join the cool pack! 

Heb jij zo’n 80% van deze vacature kunnen afvinken? Dan willen wij jou absoluut leren kennen! Stuur jouw motivatiebrief en cv door naar ingrid.diereman@sabcobel.be. Wij contacteren jou zou snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek.


Terug naar vacatures

Interesse?

Solliciteer nu!