Sabcobel careers

Join our cool pack

Vacatures

Head of the pack

Ben jij onze nieuwe teamleader?

Vacatures

Born to do it

Koeling in je genen?

Sabcobel is op zoek naar jou. Ons team heeft versterking nodig. Ben jij geïnteresseerd in winkel- en industriële koeling? Welkom bij Sabcobel.

Waar je terecht komt? In een familiebedrijf waarin elke werknemer deel is van de Sabcobel familie.

Onze familie bestaat uit 90 mensen en ondanks onze 60 jaar ervaring zijn wij jong van geest. Dit komt doordat zowel een oude en nieuwe generatie binnen het bedrijf actief zijn. Wij streven naar een transparante organisatiestructuur waarbij iedere medewerker naar waarde wordt geschat.

 

Missie

Iedere dag samenwerken met collega’s die je als familie beschouwt, dat is Sabcobel. Onze missie? Cooling brengen waar nodig. Koeling zit in ons DNA, met focus op duurzaamheid voor het milieu.

Cooling, our nature

Visie

Voor Sabcobel gaan optimale koeling en natuurlijke koudemiddelen hand in hand, dit reeds sinds 2005. Duurzame koeling voor zowel retail als industriële klanten, daar gaan we voor met ons team aan kennis. Gedreven door hun passie en gefocust op mogelijkheden in plaats van op beperkingen staan zij de klant nauw bij met een service op maat.

Passie

Dagelijks met goesting aan de slag. Jij weet immers waar je mee bezig bent en dat straal je uit. Iedere medewerker krijgt de kans zichzelf te ontplooien, zo blijft werken bij Sabcobel boeiend en gevarieerd.

Eerlijkheid

Eerlijk? Solliciteer en je krijgt steeds een antwoord. Kom je op gesprek dan leggen we al onze kaarten op tafel. Dat verwachten we immers ook van jou. Werken bij Sabcobel is gebaseerd op vertrouwen, duidelijke communicatie en respect voor elkaar. Vanaf het prille begin.

Klantgerichtheid

Waar zouden we zijn zonder onze klanten? Het opbouwen van een sterke, langdurige klantrelatie is dan ook een uitdaging. Jij als werknemer speelt hierin een cruciale rol. Klanten verwachten en krijgen flexibiliteit en een kwalitatieve service.

Teamwork

Sabcobel is een team. Als individu weet jij prima je taken zelfstandig uit te voeren. Als teamplayer besef je dat samenwerken de sleutel is tot een succesverhaal. Op een respectvolle manier met elkaar omgaan en helpen, dat is teamwork.

Sabcobel

Freeze, join the pack

Spontaan? Liever zelfs

    Job alert! Schrijf je in

      We … the cool people of Sabcobel houden je graag op de hoogte van onze SabJobs! Wil je mee rennen met de pack, laat dan je email achter en blijf up to date met onze openstaande SabJobs!