Sabcobel careers

Join our cool pack

Vacatures

Head of the pack

Ben jij onze nieuwe teamleader?

Vacatures

Met de steun van Europees Sociaal Fonds werkt Sabcobel aan een project rond ‘Anders Organiseren’. Tijdens het project zullen we onze organisatie kantelen van een traditionele structuur naar een procesgerichte organisatie. We willen onze organisatie klaar maken voor de toekomst door onder andere de verantwoordelijkheden en bevoegdheden lager in de organisatie leggen en de samenwerking in de organisatie verbeteren. Hierbij zullen de medewerkers nauw betrokken worden.

Born to do it

Koeling in je genen?

Sabcobel dat is meer dan 600 klanten, 80 collega’s en 50 jaar ervaring in één. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor ons team te versterken in winkel- en industriële koeling.

Via het ESF (Europees Sociaal Fonds) traject “Anders organiseren” engageert Sabcobel zich om de werkbaarheid van jobs van werknemers te verbeteren door aanpassingen aan de organisatiestructuur te stimuleren.

Missie

Sabcobel is meer dan een leuke naam, het is een familiebedrijf waar elke werknemer als familie wordt beschouwd. Samen ademen, eten en leven we koeling, want cooling zit nu eenmaal in onze natuur.

Visie

Sabcobel streeft ernaar om het symbool te zijn voor een optimale koeling op basis van natuurlijke koudemiddelen. Een niet te missen pijler hierbij zijn de werknemers. Gedreven door hun passie (cooling) en gefocust op mogelijkheden in plaats van op beperkingen staan zij de klant nauw bij met een service om u tegen te zeggen.

Passie

Liefde voor de job.

Eerlijkheid

Samenwerking gebaseerd op vertrouwen en duidelijke
transparante communicatie met respect voor elkaar.

Klantgerichtheid

Uitbouwen van persoonlijke klantenrelaties op lange ter mijn gekenmerkt door flexibele en kwalitatieve service
van A tot Z.

Teamwork

Is enerzijds streven om de job zelfstandig uit te voeren en anderzijds willen samenwerken op een flexibele respectvolle manier waarbij de nodige kennis wordt gedeeld.

Sabcobel

Freeze, join the pack

Spontaan? Liever zelfs

Job alert! Schrijf je in

We … the cool people of Sabcobel houden je graag op de hoogte van onze SabJobs! Wil je mee rennen met de pack, laat dan je email achter en blijf up to date met onze openstaande SabJobs!