Co-Creation day – Teambuilding to the next level

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. In de ruimste zin van het woord. Het hele team is een goed geoliede machine, helemaal op elkaar afgestemd. Kom je bij ons werken? Dan krijg je er een volledig nieuwe familie bovenop.

Zoals het een ‘goede’ familie betaamt, komen wij geregeld samen om lekker te eten en plezier te maken. Een gezonde teamgeest is voor ons immers één van de factoren van ons succes. Daarom organiseerden wij geen alledaagse teambuilding, maar een echte co-creation day.

Een dag vol schapen drijven, virtual reality en veel gelach. We hebben er een meer dan geslaagde ervaring bij. Samen maken we Sabcobel sterker. Ontdek het allemaal in onze video.

Blijf op de hoogte van onze meest recente vacatures en projecten via LinkedIn en YouTube. Wil jij je ook vervoegen bij “the cool pack”, laat dan zeker van je horen.