Sammy's in the picture – Maak kennis met je toekomstige collega’s

Al even kennismaken met jouw toekomstige collega’s? We zetten graag enkele van onze Sammy’s in the picture.

 

Gino

Teamleider

Elk Sabcobel project is een complexe puzzel, met ontelbare onderdelen. Om dit alles tot een goed einde te laten komen heb je mensen nodig die bruggen kunnen bouwen tussen twee werelden: het atelier en de werven. Met Gino heeft Sabcobel de perfecte teamleider in huis; 25 jaar ervaring op de teller en -als een echte Sammy- altijd klaar om de volgende generatie te helpen om deze prachtige puzzel in elkaar te steken.

 

Ann

Procurement manager

Een magazijn draait vierkant zonder een sterke Procurement Manager. Bij Sabcobel is dat Ann. Als verantwoordelijke voor de inkoop zorgt ze ervoor dat ons warehouse altijd de juiste materialen en onderdelen op voorraad heeft. Ze speelde ook een belangrijke rol in ons nieuw magazijn in Jumet en daar zijn we trots op. Ann is ook een echte Sammy: leergierig, efficiënt en ze houdt van onze teambuildings.

 

 

Viktor

Project engineer

De project engineer is een van de sleutels tot het succes van elk project. Viktor mag dan nog jong zijn; hij is zeer ambitieus als het aankomt om onze projecten op de voet te volgen. Van offertes over werfvoorbereidingen en budgetten tot het verbeteren van onze interne processen… Viktor is geen ‘one trick pony’; een Sammy naar ons hart!